Diamanten oorknopjes – hoe je de beste pasvorm kiest

Diamanten oorknopjes – hoe je de beste pasvorm kiest

02.06.2021 Uit Door l633891t

Op het onderwerp van mode advies voor vrouwen kopen van diamanten oorknopjes, zijn er een aantal goed bewaarde geheimen over het instellen van stijlen en hoe geschikt ze zijn voor de montage van uw oor. Afhankelijk van de instelling, kan een diamant stud ofwel hangen naar beneden, of slim vooruit te zitten op de oorlel. Het is een schande om te investeren in een mooi paar diamanten die een slordige uitstraling hebben tijdens het dragen.

Laten we eerst eens afzien van de kleinere stenen: als je het kopen van een half karaat of minder totaal gewicht (wat betekent dat elke diamant weegt een kwart karaat), dan is zowat elke setting stijl zal goed zijn, want het is zeer licht van gewicht.

Echter, als je koopt een een karaat, twee karaat of groter paar oorbellen, moet u zorgvuldig de setting stijl. Er zijn drie fundamentele instelling stijlen die hieronder worden beschreven, en kan worden vergeleken met de foto’s door te klikken op de link “view diamanten oorbellen” aan het einde van dit artikel.

kroon stijl instellingen: De meeste retail juweliers verkopen een kroon achtige setting dat de diamant (en het gewicht) naar voren duwt. Het grote gewicht van deze instelling zal vaak leiden de oorring naar beneden hangen in oorlel, waardoor een slordig uiterlijk. De instelling kroon stijl ziet eruit als een solide metalen beker met ovale uitsparingen die zich uitstrekken in de 4 griffen dat de diamant te beveiligen.

Mand stijl instellingen: Better diamond studs zijn diep in een mand instelling, die gelijkmatiger en en de resultaten van het gewicht in balans in een oorbel die toont min of meer recht naar voren in het oor geplaatst. De mand instelling is niet massief metaal. Het is lichter geopend draad en ziet eruit als een hoepel aan de onderkant met vier loodrechte riek draden, en een tweede hoepel in de buurt van de top. Als u mand instellingen koopt, moet de diamant laag zijn als de mand, om het zwaartepunt zo dicht mogelijk bij de oorlel houden voor een goede pasvorm.

Martini stijl instellingen: De beste instelling is echter moeilijk te vinden, en het is een martini achtige setting genoemd. In deze stijl, de achterkant van de diamant (of culet) rust de meeste bijna tegen de oorlel. Omdat het zwaartepunt verder naar achteren, de diamant rust recht naar voren in de oorlel, voor een nette, schone forward look. Martini stijl instellingen Houd de diamant met drie tanden in tegenstelling tot vier tanden als in de vorige twee stijlen van de instelling. Dit blijkt uit de schittering en het vuur van de diamant effectiever omdat er minder metalen die de werkelijke steen zelf. Als u de martini instelling vast te houden met de post naar beneden, lijkt het alsof een martini glas, met drie eenvoudige draden die de diamant te beveiligen en uit te breiden naar drie sporen.

Kortom, als u op zoek bent naar een groot paar diamanten studs, je moet een Martini achtige setting te overwegen.

Andere stijl instellingen: Als een alternatief, kunt u overwegen om een setting stijl die bekend staat als de Eurowire instelling of hefboom-back instelling overwegen. Strikt gesproken is dit geen diamantnagel, maar het is een mooie omgeving. De Eurowire is een C-vormige draad die past door uw oor piercing en dicht klikt in de rug. De hele draad is verborgen achter het oor en de diamant stud ligt net onder de oorlel, in plaats van erin. Het gewicht en de vorm van de draad achter het oor te verzekeren dat de diamant ligt rechtdoor net onder de oorlel, een elegante look.